Saturday, 2 November 2013

Pumpkin soup - Sopa de carbassa



English:


I love this creamy soup this time of year.



A half pumpkin (chopped)
1 onion (chopped)
2 pears or sweet apples (diced)
1 potato (diced)
Olive oil
Salt and pepper
1 l of vegetable stock
2 little portions of cheese


Take a saucepan pot and put some oil in it and fry the chopped onion and the potato, the diced pears and the pumpkin. Add salt and pepper.

Stir and add the vegetable stock; let it boil for half an hour.

Once cooked, take a hand blender and purée the pumpkin mix with the cheese.

Sprinkle with some crunchy croutons on top or with some fried pumpkin seeds and drizzle with oil.









Català:


M'encanta menjar aquesta sopa cremosa durant la tardor!!!!



Mitja carbassa
1 ceba
2 peres o pomes dolces
1 patata
Pa fregit, pipes de gira-sol o alfàbrega....
Sal, pebre
Oli d’oliva
1 litre de caldo de bullir verdures
2 porcions de formatge cremós


Pelarem i tallarem a daus petits la carbassa, la patata, les peres i la ceba.

Ho fregirem en un cassó amb oli d’oliva, ho salpebrem.

Hi afegirem el caldo de verdura i ho deixarem bullir durant mitja hora.

Quan ja ha acabat la cocció i afegirem dues porcions de formatge i ho triturarem tot.

Quedarà una sopa de carbassa molt bona!!!


Un cop ho aboquem en bols individuals i podem tirar daus de pa fregit, pipes de carbassa una mica fregidetes o unes herbes aromàtiques.
I per últim un raid d’oli d’oliva.