English:
It tastes gorgeous!!!!
3 aubergines
1 onion (finely chopped)
1 red pepper (finely chopped)
4 red tomatoes (finely chopped)
Paprika
Salt, black pepper
A tablespoon of sugar
Grated cheese (In this case I prefer the parmesan)
Provencal herbs
Basil
Olive oil
200gr of minced beef or some leftover meat
Cut each aubergine lengthways; using a knife and a
spoon, scoop most of the flesh out of the aubergine halves. Taking care not to
cut through the skin.
Drizzle each half with some oil and add salt.
Bake them for 30 minutes in the oven or put them in
the microwave for 15 minutes.
Meanwhile, put oil in a non stick frying pan. Add the
chopped onion, the chopped pepper, the diced tomatoes and the aubergine flesh;
add salt, black pepper, paprika, a tablespoon of sugar.
Fry everything gently for 10 minutes. Add the minced
meat and the Provencal herbs and stir.
Remove the aubergines from the oven or from the
microwave.
Spoon the mixture into each aubergine. Add the minced
basil.
Sprinkle with the grated cheese.
Bake them for 10 minutes until golden.
That’s it!!!! A
little grated parmesan on top gives a wonderful flavour!!!!
Català:
El
seu sabor és magnífic!!!!!
3
albergínies
1
ceba (tallada ben fina)
1
pebrot vermell (tallat ben fi)
4
tomàquets vermells (tallats ben fins)
Pebre
vermell, sal, pebre negre
Una
cullerada de sucre
Formatge
ratllat (en aquest cas jo prefereixo el formatge parmesà)
Herbes
provençals
Alfàbrega
Oli
d’oliva
200gr
de carn picada o bé restes de carn que ja tingueu cuita
Talleu
les albergínies longitudinalment. Amb
l’ajuda d’ un ganivet i una cullera traurem
part de la carn de dins de l’albergínia. Anirem en compte de no
travessar la pell.
Ho
amanirem amb oli i sal i ho posarem al forn durant 30 minuts o bé dins el
microones durant 15 minuts.
En
una paella hi posarem oli i quan estigui calent hi fregirem la ceba, el pebrot,
els tomàquets i la carn de l’albergínia, tot tallat petit. Hi afegirem la sal,
el pebre negre, el pebre vermell i la cullerada de sucre.
Ho
fregirem durant 10 minuts. I hi afegirem la carn picada cuita o les restes de
carn que tinguem ja cuites i les herbes provençals. Ho remenarem tot una mica.
Traurem
les albergínies del forn o del microones, i
les anirem omplint amb el sofregit de carn i verdures. Hi tirarem per
sobre una mica d’alfàbrega picada i formatge ratllat i ho gratinarem al forn.
I
ja està!!!!! El formatge parmesà li dóna un esplèndid gust.
No comments:
Post a Comment