English:
Do you want to bake
some roll breads but you are in a hurry. Don’t worry this is
your bread. They
are soft, crunchy and it’s easy to make.
Ingredients:
200 gr of flour
1 yogurt
2 tbp of olive oil
1 tsp of yeast
A pinch of salt
Preheat the oven at
180ºC
Take a bowl and
combine the flour, a pinch of salt and the yeast. Stir.
Then add the yogurt
and the oil. Mix well until the dough doesn’t stick to the
wall of the bowl or
when the mixture becomes moist and you can easily make a
ball.
Then divide the
dough in two balls and spray them with milk.
Take an oven tray
and put a non-stick baking paper on the base.
Bake for 10/12
minutes at 180ºC
Let the rolls cool
on a wire rack until cool enough to handle.
Lovely
Bon appetite!!!!
Català:
Voleu fer pa? Però us
fa pal per l’estona que us hi heu de passar? Cap
problema, només us calen 10
minuts de preparació i 10 minuts de cocció.
Ingredients:
200 gr. de farina
1 iogurt
2 cullerades d’oli d’oliva
1 cullerada de llevat
Escalfarem el forn a 180ºC
Agafarem un bol i hi posarem la farina, el llevat i la culleradeta de sal.
Remenarem que quedi tot ben barrejat.
A continuació hi afegirem el iogurt i l’oli. Anirem treballant la barreja amb les
mans fins que quedi una massa homogènia.
Després dividirem la massa en dos trossos, farem dues boles i les pintarem
amb
llet.
En una safata per anar al forn ho col·locarem un full antiadherent a la
base.
Posarem les dues boles a la safata i les enfornarem durant 10/12 minuts a
180ºC.
Després haurem de deixar que els panets es refredin. Els posarem sobre d’una
reixeta fins que estiguin prou freds per menjar-los.
Ja veureu!!! Es tot un descobriment.
Són uns panets casolans que els podeu personalitzar amb fruits secs, civada,
xocolata.....
Bon profit!!!
No comments:
Post a Comment