Friday 8 August 2014

Aioli sauce- All i oli



 English:

Aioli sauce: this means garlic and oil, it’s basically a garlic mayonnaise. It's a pefect sauce to accompany a fideuà...

2 or 1 peeled garlic cloves
1 egg yolk
Salt
Olive oil

Mince the garlic with salt and paste well in a mortar and pestle. Add the egg yolk, stir. Pour olive oil slowly until completely incorporated. Stir constantly until the mixture has thickened.






Català:

Salsa perfecta per plats com la fideuà.


2 o 1 gran d'all pelats
1 rovell d'ou
sal
oli d'oliva

Picar els alls amb la sal dins un morter, afegir-hi un rovell d’ou. ho remenem. Quan estigui ben barrejat comencem a tirar oli d'oliva (raig prim) mentre anem remenant amb la mà de morter; de tan en tan pararem de tirar el raig d’oli per remenar la barreja perquè vagi quedant ben lligada i no se’ns talli. Al remenar constantment fa que la barreja s’espesseixi.



No comments:

Post a Comment