English:
Aioli sauce: this means garlic and oil, it’s basically
a garlic mayonnaise. It's a pefect sauce to accompany a fideuà...
2 or 1 peeled garlic cloves
1 egg yolk
Salt
Olive oil
Mince the garlic with salt and paste well in a mortar
and pestle. Add the egg yolk, stir. Pour olive oil slowly until completely
incorporated. Stir constantly until the mixture has thickened.
Català:
Salsa perfecta per plats com la fideuà.
2 o 1 gran d'all pelats
1 rovell d'ou
sal
oli d'oliva
Picar els alls amb la sal dins un morter, afegir-hi un
rovell d’ou. ho remenem. Quan estigui ben barrejat comencem a tirar oli d'oliva
(raig prim) mentre anem remenant amb la mà de morter; de tan en tan pararem de
tirar el raig d’oli per remenar la barreja perquè vagi quedant ben lligada i no
se’ns talli. Al remenar constantment fa que la barreja s’espesseixi.
No comments:
Post a Comment