Tuesday, 29 July 2014

Chocolates candy with coconut - Bombons de xocolata i coco





English:

Chocolates are the most cherished gift for anyone for any occasion.

200gr of dark chocolate
25ml of coconut water
2 tablespoons of sugar
A pinch of ground cinnamon



Mix the coconut water with the sugar. Stir until well combined. Then, take an ice tray and pour the coconut mixture into it. Let stand for 1 hour in the freezer.

Melt the dark chocolate, along with some drops of water, in the microwave. Stir well. Repeat the process until the chocolate melts. Sprinkle with ground cinnamon and stir.

Take a chocolates candy mould and pour in the melted chocolate. Fill it ¼ the way up. Pop it in the fridge for 15 minutes. Once the chocolate is solid, then, place a little piece of frozen coconut mixture on top of each chocolate mound.

Next, pour melted chocolate into the mould until it is covered. Place it back into the fridge for 30 minutes or until firm.

Remove the chocolates from the mould and serve immediately.
You can also try different fillings..... chocolates with strawberry jam or whatever.

They taste really good!!!!!




Català:

Els bombons són un regal ideal per a qualsevol persona i per a qualsevol ocasió.


200 g de xocolata negra
25ml d'aigua de coco
2 cullerades de sucre
Una mica de canyella en pols


Barrejarem l’aigua de coco i el sucre. Remenarem fins que estiguin ben barrejats. Després, agafarem una safata per glaçons i hi abocarem la barreja de coco. Ho deixarem reposar durant 1 hora al congelador.

Fondrem la xocolata negra al microones, amb algunes gotes d'aigua. Remenarem bé. Repetirem el procés fins que la xocolata es fongui. Hi tirarem una mica de canyella en pols i tornarem a remenar bé.

Agafarem  un motlle per fer bombons i hi abocarem la xocolata fosa. Omplirem ¼ els motllos. El posarem a la nevera durant 15 minuts. Una vegada que la xocolata estigui sòlida hi col·locarem a sobre una petita porció de glaçó de coco.

Tot seguit, aboquem la xocolata fosa restant en el motlle fins que ho cobreixi. Ho tornem a la nevera durant 30 minuts o fins que estigui del tot dur.

Traurem els bombons de dins els motllos i servir immediatament.
També podem fer els bombons amb diferents farcits... amb melmelada de maduixa.....

Estan molt bons!