Sunday, 6 July 2014

Cherry gazpacho - Gaspatxo de cirera


English:

It’s a refreshing and special gazpacho!!!!

3 ripe tomatoes
1 cucumber
1 little sweet onion
A little clove of garlic (or a little piece)
A tablespoon of Modena vinegar
Salt, pepper
3 tablespoon of olive oil
A slice of melon (optional)
½ kl of cherries
1/4 litre of water (add more still water just in case)


Boil the tomatoes for 2 minutes to remove the skin.

Put everything in a blender; if necessary add more water.

I suggest putting some sliced cherry on top and drizzle with olive oil.

There are a lot of cherries in the market. Let’s cook something different with them.






Català:


Es un gaspatxo refrescant i diferent.

3 tomàquets madurs
1 cogombre
1 ceba petita
1 gra d’all petit (o un trosset)
1 cullerada de vinagre de Mòdena
Sal, pebre
3 cullerades d’oli
½ kl de cireres
Un tall de meló (opcional)
¼ l. d’aigua ( afegirem més aigua si cal)

Bullirem els tomàquets durant 2 minuts per treure la pell.

Ho posarem tot dins una batedora, si cal més aigua, l’afegirem.

Suggereixo posar trossets de cirera i un raig d’oli com a guarnició.

Ara és temporada de cireres, doncs aprofitem-les per fer receptes. El resultat és espectacular!!!