Monday, 24 March 2014

Carrot soup - Sopa de pastanaga

English:

It’s incredibly simple to make and you only need a few ingredients.

A bunch of carrots
A potato
A chopped onion
A diced apple or pear
A handful of pistachios
Salt, pepper
Rosemary
A tablespoon of margarine
Olive oil
1l of vegetable stock or water
3 little portions of cheese


Take a saucepan or a casserole, put some oil and the margarine in it and fry the chopped onion, the carrots, the diced potato, a handful of pistachios and the diced apple until they are beginning to soften. Add salt and pepper. Stir and add the vegetable stock; let it boil for half an hour.

Once the cooking is over, take a hand blender and purée the carrot mix with the cheese.

Sprinkle some rosemary or some crunchy croutons on top and drizzle with oil and serve.

Everyone is going to love this healthy soup!!!!
















Català:

És increïblement fàcil de fer i necessita pocs ingredients.


Un manat de pastanagues
Una ceba picada
Una poma a daus
Una patata
Un grapat de festucs
Sal, pebre
Romaní
Una cullerada de margarina
Oli d'oliva
1l de brou de verdures o aigua
3 petites porcions de formatge


Pelarem i tallarem a daus petits les pastanagues, la poma, la patata i la ceba.
Ho fregirem en un cassó amb oli d’oliva i una cullerada de margarina, ho salpebrem i ho deixarem coure fins que quedin els ingredients mig cuits. Hi tirarem també un grapat de festucs.

Aleshores, hi afegirem el caldo de verdura o aigua i ho deixarem bullir durant mitja hora.

Quan ja ha acabat la cocció i afegirem les porcions de formatge i ho triturarem tot.
Finalment, ho amanirem amb una mica de romaní per sobre, pa fregit i un raig d’oli d’oliva i ho servirem.


A tothom li encantarà aquesta sopa tan saludable!!!