Tuesday, 24 December 2013

Cannelloni - Canelons

English:

There are a traditional food for the day after Christmas and an excellent baked pasta dish!!!!


20 cannelloni pasta sheets
150g of beef
150g of pork
25gr foie gras
200gr of chicken (remove the bones)
3 onions (finely chopped)
1 minced clove of garlic
1 teaspoon of concentrated tomato paste
1 tablespoon of white wine
2 boiled eggs
100g of ground almonds
Olive oil
Salt and pepper
1 cup of broth (you can reserve 1/8 of the broth for the béchamel sauce)


Béchamel sauce: 1 cup of hot milk
                         1 tablespoon of flour
                         2 tablespoons of butter
                         Salt, pepper, and nutmeg



Boil the eggs in a pot with water for 10 minutes and set aside.

Put some oil in a large skillet over a medium-high heat. Fry the diced meat (chicken, pork and beef). Add the chopped onion, the chopped clove of garlic and cook until golden. Add the tablespoon of white wine and the cup of broth.

Stir and add the teaspoon of concentrated tomato paste. Stir and add the tablespoon of white wine. Season with salt and pepper and add the ground almonds. Let it cook for a few minutes. Then remove and add the foie gras.

Put everything in a food processor (including the boiled eggs)

Keep the mixture aside.

Preheat the oven to 180ºC

Put salted water into a deep pot, drizzle some olive oil in it. When the water comes to the boil, throw in the cannelloni sheets one by one. And let them cook over a low heat during 15 minutes.

Drain the pasta carefully and leave them on a cotton tea towel or on some kitchen paper.

Take a spoonful of the mixture and place it in the centre of each sheet of pasta, then roll up and seal (in a tube shape)

Take a deep oven tray and put some oil on the base. Then cover with the rolled cannelloni.

Béchamel sauce:
Heat 2 tablespoons of butter in a sauce-pan. Stir in 1 tablespoon of flour. Then whisk for 1 minute. Pour in 1 cup of hot milk (you can add a little bit of broth); add a teaspoon of salt, a pinch of pepper and the nutmeg. Then cook and whisk until smooth. If the sauce is too thick add more milk or broth.


Then cover the top of the cannelloni with the béchamel, add 2 tablespoons of margarine and some grated cheese.

Put the cannelloni in the oven for 20 minutes or until the top is lightly browned.

If you have some leftovers from the day before (the carn d’olla), you can use it too.

Just fry a chopped onion, a chopped clove of garlic and 1 teaspoon of concentrated tomato paste, add salt and pepper. Stir a little. Next, add the meat to the sauce-pan and mix together with the sauce well. Then use the food processor to blend it.

It’s so good!!!! YUMMY







Català:


Per Sant Esteve, canelons !!!!!


20 plaques de pasta de canelons
150gr de carn de vedella
150gr de carn de porc
25gr foie gras
200gr de pollastre ( treure els ossos )
3 cebes ( picades )
1 gra d'all picat
1 culleradeta de pasta de tomàquet concentrat
1 cullerada de vi blanc
2 ous durs
100 g d'ametlles mòltes
Oli d'oliva
Sal i pebre
1 tassa de brou ( es pot fer reservar 1/8 de brou per a la salsa beixamel )

Salsa beixamel : 1 tassa de llet calenta
                         1 cullerada de farina
                         2 cullerades de mantega
                         Sal, pebre i nou moscada


Bullir els ous en una olla amb aigua durant 10 minuts i reservar.

Tirarem una mica d'oli en una paella i l’escalfarem a foc mitjà -alt. Fregirem la carn tallada a daus ( pollastre, porc i vedella ). Afegirem la ceba picada , el gra d'all picat i ho deixarem al foc fins que es dauri. Afegir la cullerada de vi blanc i la tassa de brou. 
Remenarem i afegirem la culleradeta de pasta de tomàquet concentrat. Remenarem i afegirem la cullerada de vi blanc. Tirem sal i pebre i afegirem  l'ametlla mòlta. Ho deixem coure durant uns minuts. Aleshores, ho traurem del foc i hi afegirem el foie gras.

Ho posarem tot dins un robot de cuina per a triturar-ho ( inclosos els ous i una mica del suc de la cocció )

Guardem tota la barreja de carn.

Engeguem el forn a 180 ºC

Posem aigua en una olla amb una cullerada de sal i un raig d’oli. Quan l'aigua comenci a bullir, hi tirem una a una les plaques de pasta i ho deixem coure a foc lent durant 15 minuts.

Col·larem la pasta (amb molt de compte) i les deixarem sobre un drap de cuina de cotó o sobre de paper de cuina.

Posarem una cullerada de carn picada sobre de cada caneló i els enrotllarem, els col·locarem en una safata per anar al forn i per sobre hi tirarem salsa beixamel.

Salsa beixamel:

Escalfar 2 cullerades de mantega en un pot. Afegirem1 cullerada de farina . Ho barregem. Hi abocarem 1 tassa de llet calenta ( es pot afegir una mica de brou ), una culleradeta de sal, un pessic de pebre i la nou moscada. Remenarem fins que quedi suau. Si la salsa està massa espessa es pot afegir més llet o caldo.
Després, cobrirem els canelons amb la beixamel, hi posarem a sobre 2 cullerades de margarina i el formatge ratllat.

Posarem els canelons a gratinar, fins que la part superior estigui lleugerament daurat .

Si tenim algunes sobres del dia anterior ( la carn d'olla ) , podem utilitzar-les per fer els canelons.

Només hem de fregir una ceba trinxada , un gra d'all picat i 1 culleradeta de pasta de tomàquet concentrat , afegir sal i pebre . Es remena i s’ha afegeix la carn a la salsa i es barreja bé. A continuació, utilitzarem el robot de cuina i farem els mateixos passos que hem explicat anteriorment.

És tan bo!!!!! Mmmm!!!