English:
This recipe comes from Sardinia and I suggest using
fresh pasta.
750 gr of fresh tagliattelle or spaghetti…
100gr of bottarga (cured mullet roe)
3 cloves of garlic
Olive oil
Salt, pepper
Parsley (2 tablespoon)
Put some oil in a pan and fry the cloves of garlic.
When the cloves of garlic become golden take them out, put them aside and
reserve some of the flavoured oil.
Boil the fresh spaghetti for 2 minutes in salted water
and add a tablespoon of oil. Drain the pasta. Put it in a bowl.
Then add the oil flavoured with garlic and the minced
parsley to the drained spaghetti. Grate the bottarga and add it to the pasta.
Stir a little.
Mmm it has a special sea taste!!!!!
Català:
Aquesta
recepta és originària de Sardenya. Recomano utilitzar pasta fresca.
750
gr. de tagliatelle, espagueti...
100
gr. de botarga de múgil (ous secs i
salats)
3
grans d’alls
Oli
d’oliva
Sal,
pebre
Julivert
picat (dues cullerades)
Posarem
una mica d’oli en una paella i fregirem els grans d’all. Quan estiguin daurats
els traurem i reservarem l’oli
aromatitzat amb all.
Bullirem
els espaguetis durant 2 minuts ( si la hem comprat fresca, sinó seguirem les
instruccions perquè quedin al dente) en aigua salada i un raig d’oli; l’aigua
ha de ser abundant sinó la pasta ens queda enganxada.
Col·larem
la pasta i la posarem en un bol.
Afegirem
l’oli aromatitzat i el julivert als espaguetis. Ratllarem la botarga per sobre
els espaguetis remenarem una mica.
Mmmm,
té un gust a mar intens!!!
No comments:
Post a Comment