Thursday, 3 October 2013

Provolone cheese with spinach - Provolone amb espinacs




English:


2 slices of provolone cheese
150 gr of spinach
1 onion
4 teaspoons of tomato jam
Salt
Olive oil
Oregano



Preheat the oven to 180ºC

Take a tray and place the spinach in it.

Put some oil in a pan and fry the chopped onion, add salt. When the onion becomes golden remove from the heat.

Add the fried onion on to the spinach and stir a little.

Add the 4 teaspoons of tomato jam on top of the spinach.

Cut the provolone cheese into triangles and place them on top.

Drizzle a tablespoon of oil.

Cook in the oven until the edges of the cheese become golden (it’s ready in a few minutes)


Another way to eat spinach!!!!









Català:


2 peces de formatge provolone
150 gr. d’espinacs frescos
1 ceba
4 cullerades de melmelada de tomàquet
Sal
Oli d’oliva
Orenga



Escalfarem el forn a 180ºC.

Agafarem una safata i hi col·locarem els espinacs.

Posarem oli en una paella i hi fregirem la ceba tallada, la salarem. Quan veiem que la ceba s’enrosseix la traurem del foc.

Tirarem la ceba fregida per sobre els espinacs, remenarem una mica.

Repartirem les quatre cullerades de melmelada de tomàquet per sobre els espinacs.

Tallarem el provolone en triangles i el repartirem per sobre la melmelada de tomàquet.

Finalment ho regarem amb oli i ho posarem al forn.

Ho retirarem del forn quan veiem que les puntes del formatge queden enrossides ( de seguit estarà a punt).


Una manera diferent de menjar espinacs!!!!