English:
2 slices of provolone cheese
150 gr of spinach
1 onion
4 teaspoons of tomato jam
Salt
Olive oil
Oregano
Preheat the oven to 180ºC
Take a tray and place the spinach in it.
Put some oil in a pan and fry the chopped onion, add
salt. When the onion becomes golden remove from the heat.
Add the fried onion on to the spinach and stir a
little.
Add the 4 teaspoons of tomato jam on top of the
spinach.
Cut the provolone cheese into triangles and place them
on top.
Drizzle a tablespoon of oil.
Cook in the oven until the edges of the cheese become
golden (it’s ready in a few minutes)
Català:
2
peces de formatge provolone
150
gr. d’espinacs frescos
1
ceba
4
cullerades de melmelada de tomàquet
Sal
Oli
d’oliva
Orenga
Escalfarem
el forn a 180ºC.
Agafarem
una safata i hi col·locarem els espinacs.
Posarem
oli en una paella i hi fregirem la ceba tallada, la salarem. Quan veiem que la
ceba s’enrosseix la traurem del foc.
Tirarem
la ceba fregida per sobre els espinacs, remenarem una mica.
Repartirem
les quatre cullerades de melmelada de tomàquet per sobre els espinacs.
Tallarem
el provolone en triangles i el repartirem per sobre la melmelada de tomàquet.
Finalment
ho regarem amb oli i ho posarem al forn.
Ho
retirarem del forn quan veiem que les puntes del formatge queden enrossides (
de seguit estarà a punt).
Una
manera diferent de menjar espinacs!!!!
No comments:
Post a Comment