Thursday, 17 October 2013

Pilaf rice - Arròs pilaf

English:


A delicious side dish!!!!!!



3 Cups of rice
Double the amount of rice in volume of boiling water or vegetable broth
1 onion
A sprig of thyme
Parsley
A bay leaf
Salt, pepper
Olive oil



Preheat the oven to 200ºC

Mince the onion.

Put the oil in a pan over a medium-high heat; add the minced onion and fry until browned add the rice and stir. Two minutes later add the boiling water or the broth. Add salt, pepper, a sprig of thyme, parsley and a bay leaf.

Take a tray and put it in the oven, well covered for 18 minutes flat. Then remove from the oven and do not touch for 8-10 minutes more.

After stir with two forks, so to loosen it up.


Bon appetit!!!





Català:


Un deliciós acompanyament!!!



400gr d’arròs
El doble en volum de brou vegetal o aigua
1 ceba
Unes branques de farigola
Julivert
Una fulla de llorer
Sal, pebre
Oli d’oliva



Engegarem el forn a 200ºC

Tallarem la ceba ben petita.

Posarem una mica d’oli en una cassola i fregirem la ceba però sense daurar-la.
Afegirem l’arròs i ho remenarem una mica. Tot seguit hi afegirem el brou o aigua ben calenta. Hi tirarem sal i pebre. I hi afegirem el julivert, el llorer i la farigola.

Agafarem una safata, ho abocarem, ho taparem i ho posarem al forn durant 18 minuts exactes. Un cop a passat l’ estona ho traurem i ho deixarem reposar 8-10 minuts sense destapar.

Després ho remenarem amb dues forquilles, d’aquesta manera quedarà solt.

Bon profit!!!!