English:
A delicious side dish!!!!!!
3 Cups of rice
Double the amount of rice in volume of boiling water
or vegetable broth
1 onion
A sprig of thyme
Parsley
A bay leaf
Salt, pepper
Olive oil
Preheat the oven to 200ºC
Mince the onion.
Put the oil in a pan over a medium-high heat; add the
minced onion and fry until browned add the rice and stir. Two minutes later add
the boiling water or the broth. Add salt, pepper, a sprig of thyme, parsley and
a bay leaf.
Take a tray and put it in the oven, well covered for
18 minutes flat. Then remove from the oven and do not touch for 8-10 minutes
more.
After stir with two forks, so to loosen it up.
Bon appetit!!!
Català:
Un
deliciós acompanyament!!!
400gr
d’arròs
El
doble en volum de brou vegetal o aigua
1
ceba
Unes
branques de farigola
Julivert
Una
fulla de llorer
Sal,
pebre
Oli
d’oliva
Engegarem
el forn a 200ºC
Tallarem
la ceba ben petita.
Posarem
una mica d’oli en una cassola i fregirem la ceba però sense daurar-la.
Afegirem
l’arròs i ho remenarem una mica. Tot seguit hi afegirem el brou o aigua ben
calenta. Hi tirarem sal i pebre. I hi afegirem el julivert, el llorer i la
farigola.
Agafarem
una safata, ho abocarem, ho taparem i ho posarem al forn durant 18 minuts exactes.
Un cop a passat l’ estona ho traurem i ho deixarem reposar 8-10 minuts sense
destapar.
Després
ho remenarem amb dues forquilles, d’aquesta manera quedarà solt.
Bon profit!!!!
No comments:
Post a Comment