Wednesday, 18 September 2013

Courgette flowers stuffed with burrata cheese - Flors de carbassó farcides de burrata





English:


It’s courgette’s season!!!! Let’s try a recipe with its flowers!!
This is an original and delicious idea.



Courgette flowers
Burrata
Olive oil
Salt, pepper
Basil
Flour, water, salt



Clean the flowers in water and let them dry. Carefully open each flower and remove the insides.

Open and stuff them with about a tablespoon of burrata, salt, pepper and basil.

Put the flour, a pinch of salt and the water in a bowl and mix together until smooth. Then coat the courgette flowers with the dough.

Take a pan and heat the olive oil over a medium-high heat. Fry the courgette flowers. Flip over when you see edges turn golden (about 2 minutes). Remove and set on a paper towel.

Serve warm and enjoy the meal!!!







Català:



Flors de carbassó
Burrata
Oli d’ oliva
Sal, pebre
Alfàbrega
Farina, aigua i sal



Netejarem les flors de carbassó i les secarem. Cuidadosament obrirem la flor i traurem el que té a dins.

Obrirem les flors i hi posarem dins un tros de burrata, sal, pebre i alfàbrega.

Posarem la farina en un bol, junt amb l’aigua i un pessic de salt i remenarem. Ha de quedar una pasta no massa espessa. Arrebossarem les flors farcides amb aquesta pasta.

En una paella hi posarem a foc mig, l'oli d’oliva i quan estigui calent hi fregirem les flors de carbassó. Els hi donarem la volta quan veiem que les puntes queden enrossides (2 minuts). Un cop fetes les posarem primer sobre un paper de cuina perquè absorbeix-hi  l’oli que sobra.

S’hauran de servir calentes!!! Gaudiu del menjar!!!!