English:
It’s courgette’s season!!!! Let’s try a recipe with
its flowers!!
This is an original and delicious idea.
Courgette flowers
Burrata
Olive oil
Salt, pepper
Basil
Flour, water, salt
Clean the flowers in water and let them dry. Carefully
open each flower and remove the insides.
Open and stuff them with about a tablespoon of burrata,
salt, pepper and basil.
Put the flour, a pinch of salt and the water in a bowl
and mix together until smooth. Then coat the courgette flowers with the dough.
Take a pan and heat the olive oil over
a medium-high heat. Fry the courgette flowers. Flip over when you see edges
turn golden (about 2 minutes). Remove and set on a paper towel.
Serve warm and enjoy the meal!!!
Català:
Flors
de carbassó
Burrata
Oli
d’ oliva
Sal,
pebre
Alfàbrega
Farina,
aigua i sal
Netejarem
les flors de carbassó i les secarem. Cuidadosament obrirem la flor i traurem el
que té a dins.
Obrirem
les flors i hi posarem dins un tros de burrata, sal, pebre i alfàbrega.
Posarem
la farina en un bol, junt amb l’aigua i un pessic de salt i remenarem. Ha de
quedar una pasta no massa espessa. Arrebossarem les flors farcides amb aquesta
pasta.
En una
paella hi posarem a foc mig, l'oli d’oliva i quan estigui calent hi fregirem les
flors de carbassó. Els hi donarem la volta quan veiem que les puntes queden
enrossides (2 minuts). Un cop fetes les posarem primer sobre un paper de cuina
perquè absorbeix-hi l’oli que sobra.
S’hauran
de servir calentes!!! Gaudiu del menjar!!!!
No comments:
Post a Comment