Sunday, 15 September 2013

Chocolate biscuits - Galetes de xocolata


English:


125 gr of dark chocolate
1 cup of flour (previously sieved)
½ cup of cocoa (previously sieved)
A pinch of salt
½ cup of melted margarine
1/3 cup of brown sugar
¼ cup of white sugar
1 teaspoon of vanilla extract
1 egg
100 gr of chocolate chips



Preheat the oven to 170ºC

Take two trays and put a sheet of non- stick backing paper on the base.
Mix the flour, the cocoa and the pinch of salt together.

In another bowl mix the melted margarine and the two types of sugar.
Melt the chocolate in a bowl with a few drops of water on top in the microwave or in a double boiler. Add the melted chocolate to the brown and white sugar and margarine mixture.

Add the egg and the vanilla extract. Then add the mixture of flour and cocoa.
Stir everything together. Put tablespoons of the dough on the non-stick paper leaving a space of 5 cm between the little piles.

Bake the biscuits for 18 minutes.

Let them cool on a grille.


If you love chocolate this is an irresistible dessert!!!!!







Català:



125gr de xocolata negre
150gr de farina (prèviament passada pel sedàs)
40gr de cacau (prèviament passada pel sedàs)
Un pessic de sal
125gr de margarina (fosa, al punt pomada)
75gr de sucre morè
50gr de sucre blanc
1 culleradeta de extracte de vainilla
1 ou
100gr de xips de xocolata ( o tallada a trossos ben petits)


Escalfarem el forn a 170ºC

Agafarem dues safates i hi col·locarem a la base, paper per anar al forn i així evitarem que s’enganxin les galetes.Barrejarem la farina, el cacau,i el pessic de sal.

En un altre bol barrejarem la margarina fosa i les dues classes de sucre.
Desfarem la xocolata dins un pot al bany maria o bé la posarem dins un bol amb unes gotes d’aigua dins del microones (hem de vigilar que no es cremi!!!). s’ha d’anar remenant la xocolata.

Aleshores,  afegirem la xocolata en el bol on hi ha la barreja dels dos sucres i la margarina. Afegim un ou i l’extracte de vainilla. Un cop remenat hi afegim la barreja que teníem reservada de farina i cacau.

Ho barregem tot. Amb l’ajut d’una cullera, agafem pasta i la col·loquem sobre el paper deixant 5 cm entre cada pilonet.

Ho posem al forn durant 18 minuts.

Deixarem refredar les galetes en una reixeta.


Si t’agrada la xocolata, aquestes són unes postres irresistibles!!!