Wednesday, 12 June 2013

Fruit salad with goat cheese - Amanida de fruites i formatge de cabra gratinat



English:

You will love this colourful salad made from summer fruit.

1 lettuce (you can buy any sort of lettuce) or mixed greens
Fresh figs (cut in a half)
Raspberries
Blackberries
Blueberries
Strawberries
A kiwi
Apple
Crunchy almonds
Walnuts
Goat cheese (sliced and grilled with sugar)
Olive oil
Balsamic vinegar
Sugar



Wash all the fruit you want to use.

In a large bowl combine the berries, the fruit, the lettuce and the walnuts. Add the oil and the balsamic vinegar. Then toss well.

Put sugar on the top of the goat’s cheese then grilled them with a gas burner or an electric caramelize
.
As a topping on the goat cheese you can add crunchy almonds.

Put the cheese on top of the salad and serve.

You don’t need to be hungry to enjoy it!!!






Català:

T’encantarà aquesta acolorida amanida feta amb fruites d’estiu.


1 enciam ( o una barreja d’enciams)
Figues
Gerds
Nabius
Mores
Maduixes
Kiwi
Poma
Ametlla crocant
Anous
Formatge de cabra (tallat a rodanxes )
Oli d’oliva
Vinagre balsàmic
Sucre


Rentarem primer totes les fruites que hem de fer servir.

En un bol d’amanida hi posarem totes les fruites,  l’enciam trossejat i les anous. Ho amanirem amb oli i vinagre balsàmic. Ho barrejarem bé.

Posarem sucre sobre els talls de formatge de cabra i cremarem el sucre amb un cremador elèctric de cuina per caramel·litzar.

Per sobre del formatge hi podem tirar ametlla crocant.

Posa el formatge a sobre de l’amanida si encara nom ho has fet i ja es pot menjar.

No necessites tenir gaire gana per a gaudir-ho!!!