Saturday, 8 June 2013

Quiche Lorraine






English:

This savour pie has many combinations, today we’re starting with a typical French pie.


Shortcrust salty pastry:  1 cup of flour
                                    3 tablespoon of water
                                    75gr. of margarine
                                    A pinch of salt

 
                               
1cup and a half of hot milk
1 sliced and fried onion
2 eggs
75gr. of bacon
100gr. of York ham
100gr. of Gruyere cheese
Salt, pepper, ground nutmeg and chives.
Oil



First we have to make the Shortcrust pastry.

Mix all the ingredients by hand, breaking and crumbling the pastry. The mixture will become moist and you can easily make a ball. Knead it 3 or 4 times and make a ball again. Then put the ball in the fridge for 15 minutes. Roll out the pastry with a rolling-pin. Take a pie tray and put a non-stick baking paper on the base.

Preheat the oven to 200ºC.

Take a pan and fried the bacon and the York ham for a couple of minutes. Set aside the bacon and the ham and fry the sliced onion in the same oil.

Layer the cheese and the bacon on the pastry.

Take a bowl and beat the 2 eggs, add the fried onion, salt, pepper, ground nutmeg and the chives. Add the hot milk while whisking continuously.
Then pour the egg mixture on the pastry base.

Bake for 15minutes and then reduce heat to 175ºC for 25 minutes or until the crust is golden.

Next time we will try it with vegetables!!!!






Català:

Aquest quiche es pot fer amb diversos ingredients, avui començaré amb el típic quiche francès.


Pasta brisée o pasta trencada per a salat:

150gr. de farina
75gr. de margarina
3 cullerades d’aigua
1 pessic de sal


Ingredients pel farciment:

1 got i mig de llet calenta
2 ous
1 ceba tallada.
75gr. de bacon
100gr. de pernil dolç
100gr. de formatge gruyère
Sal, pebre, nou moscada i cibulet  
Oli


Primer el que farem serà la pasta trencada

Mentrestant, podem fer la pasta trencada. Barrejarem tots els ingredients amb les mans, aneu esmicolant i trencant, fins que la farina quedi humida i es vagi unint amb facilitat, aleshores farem una bola. Premeu-la amb força desfent la bola tres vegades i després torneu a fer la bola. La deixarem reposar durant una estona la bola a la nevera mentre anem preparant els altres ingredients.

Escalfarem el forn a 200ºC.

Estendrem la pasta amb un corró, posant una mica de farina sobre el taulell i el corró, d’ aquesta manera no s’ enganxarà la pasta. Posarem un paper de forn sobre la safata i a sobre la pasta trencada.

A sobre la pasta hi posarem talls de formatge gruyère i el bacon amb el pernil, ho anirem fent per capes.

En un bol, batrem una mica els ous amb sal, pebre, nou moscada, el cibulet i la ceba fregida. Hi tirarem la llet calenta i batrem contínuament fins que ho veiem lligat.

Aleshores aquesta barreja la tirarem per sobre la pasta trencada.

Ho posarem al forn durant 15 minuts i després reduirem la temperatura a 175ºC  i ho deixarem a dins durant 25 minuts més o fins que veiem que la part de sobre queda daurada.

El proper dia la farem amb verdures!!!!