English:
This savour pie has many combinations, today we’re
starting with a typical French pie.
Shortcrust salty pastry: 1 cup of flour
3
tablespoon of water
75gr. of
margarine
A pinch of
salt
1cup and a half of hot milk
1 sliced and fried onion
2 eggs
75gr. of bacon
100gr. of York ham
100gr. of Gruyere cheese
Oil
First we have to make the Shortcrust pastry.
Mix all the ingredients by hand, breaking and
crumbling the pastry. The mixture will become moist and you can easily make a
ball. Knead it 3 or 4 times and make a ball again. Then put the ball in the
fridge for 15 minutes. Roll out the pastry with a rolling-pin. Take a pie tray
and put a non-stick baking paper on the base.
Preheat the oven to 200ºC.
Take a pan and fried the bacon and the York ham for a
couple of minutes. Set aside the bacon and the ham and fry the sliced onion in
the same oil.
Layer the cheese and the bacon on the pastry.
Take a bowl and beat the 2 eggs, add the fried onion,
salt, pepper, ground nutmeg and the chives. Add the hot milk while whisking
continuously.
Then pour the egg mixture on the pastry base.
Bake for 15minutes and then reduce heat to 175ºC for
25 minutes or until the crust is golden.
Next time we
will try it with vegetables!!!!
Català:
Aquest
quiche es pot fer amb diversos ingredients, avui començaré amb el típic quiche francès.
Pasta
brisée o pasta trencada per a salat:
150gr.
de farina
75gr.
de margarina
3
cullerades d’aigua
1
pessic de sal
Ingredients
pel farciment:
1
got i mig de llet calenta
2
ous
1
ceba tallada.
75gr. de bacon
100gr.
de pernil dolç
100gr.
de formatge gruyère
Sal,
pebre, nou moscada i cibulet
Oli
Primer
el que farem serà la pasta trencada
Mentrestant,
podem fer la pasta trencada. Barrejarem tots els ingredients amb les mans, aneu
esmicolant i trencant, fins que la farina quedi humida i es vagi unint amb
facilitat, aleshores farem una bola. Premeu-la amb força desfent la bola tres
vegades i després torneu a fer la bola. La deixarem reposar durant una estona
la bola a la nevera mentre anem preparant els altres ingredients.
Escalfarem el
forn a 200ºC.
Estendrem la
pasta amb un corró, posant una mica de farina sobre el taulell i el corró, d’
aquesta manera no s’ enganxarà la pasta. Posarem un paper de forn sobre la
safata i a sobre la pasta trencada.
A
sobre la pasta hi posarem talls de formatge gruyère i el bacon amb el pernil, ho
anirem fent per capes.
En un
bol, batrem una mica els ous amb sal, pebre, nou moscada, el cibulet i la ceba
fregida. Hi tirarem la llet calenta i batrem contínuament fins que ho veiem
lligat.
Aleshores
aquesta barreja la tirarem per sobre la pasta trencada.
Ho
posarem al forn durant 15 minuts i després reduirem la temperatura a 175ºC i ho deixarem a dins durant 25 minuts més o
fins que veiem que la part de sobre queda daurada.
El
proper dia la farem amb verdures!!!!
No comments:
Post a Comment