Ingredients for the coulis:
1 mango or a half (depending on the size)
45gr of sugar
1 teaspoon of lemon juice
2 tablespoons of water
Ingredients for the foamy yogurt:
4 pots of natural yogurt
100gr of sugar
3 egg whites
Peel and dice the mango and put it in a large pot.
Add the sugar, the water and a teaspoon of lemon
juice.
Stir until well mixed.
Next, bring everything to boil over a medium-high
heat. Then reduce the heat. Stir occasionally until the sugar dissolves and the
mango becomes soft.
Once the cooking is over, take a hand blender and
purée the mango mix.
Take some individual bowls or crystal glasses and
place the mango coulis in it. Keep aside.
Take another deep bowl and pour the yogurts into it.
Whisk the egg whites in a large glass bowl until
foamy. Then, pour the whisked whites gently into the yogurt bowl. Stir the
mixture a little in circular motion.
Pour the yoghurt mixture into the individual bowls
with the coulis mango in them. Take a spoon and place some red fruits on top of
the foamy yogurt.
Now, put the bowls in the fridge for at least 1 hour before
serving.
Sweet, healthy and yummy!!!!!
Català:
Aquestes són unes postres perfectes i tenen un fantàtic sabor !!!
Ingredients
pel coulis :
1
mango o mig (segons la mida )
45gr
de sucre
1
culleradeta de suc de llimona
2
cullerades d'aigua
Ingredients
per l’ escuma de iogurt :
4
pots de iogurt natural
100gr
de sucre
3
clares d'ou
Pelarem
i trossejarem el mango i el posarem en un pot.
Hi
tirarem el sucre , l'aigua i una culleradeta de suc de llimona.
Remenarem
fins que estiguin ben barrejats.
Ho
farem bullir a foc mitjà –alt. Després, reduirem el foc. Remenarem de tant en
tant fins que el sucre es dissolgui i el mango estigui tou.
Una
vegada que la cocció ha acabat, agafarem un braç elèctric i en farem un puré.
Dins
d’uns bols individuals o gots de vidre hi posarem primer el coulis i ho
reservarem.
Agafarem
un recipient fondo i hi abocarem els iogurts.
Batrem
les clares d'ou en un bol gran de vidre fins que estiguin a punt de neu.
Després, abocarem amb molta cura les clares batudes en el recipient on hi ha
els iogurts. La barreja s’ha de fer amb moviment circulars.
Tirarem
la barreja de iogurt i clara d’ou en els bols individuals amb el coulis de
mango. Posarem algunes fruites vermelles a la part superior de l’escuma de
iogurt.
Posarem
les copes a la nevera. Mínim hi hauran d'estar durant 1 hora abans de servir.
No comments:
Post a Comment