Monday, 2 June 2014

Foamy yogurt with mango coulis - Espuma de iogurt amb coulis de mango








 English:

 This is a perfect dessert with a wonderful flavour!!!!!

Ingredients for the coulis:
1 mango or a half (depending on the size)
45gr of sugar
1 teaspoon of lemon juice
2 tablespoons of water

Ingredients for the foamy yogurt:
4 pots of natural yogurt
100gr of sugar
3 egg whites

Peel and dice the mango and put it in a large pot.
Add the sugar, the water and a teaspoon of lemon juice.
Stir until well mixed.

Next, bring everything to boil over a medium-high heat. Then reduce the heat. Stir occasionally until the sugar dissolves and the mango becomes soft.

Once the cooking is over, take a hand blender and purée the mango mix.
Take some individual bowls or crystal glasses and place the mango coulis in it. Keep aside.

Take another deep bowl and pour the yogurts into it.

Whisk the egg whites in a large glass bowl until foamy. Then, pour the whisked whites gently into the yogurt bowl. Stir the mixture a little in circular motion.

Pour the yoghurt mixture into the individual bowls with the coulis mango in them. Take a spoon and place some red fruits on top of the foamy yogurt. 

Now, put the bowls in the fridge for at least 1 hour before serving.

Sweet, healthy and yummy!!!!!





















Català:

Aquestes són unes postres perfectes i tenen un fantàtic sabor !!!

Ingredients pel coulis :
1 mango o mig (segons la mida )
45gr de sucre
1 culleradeta de suc de llimona
2 cullerades d'aigua

Ingredients per l’ escuma de iogurt :
4 pots de iogurt natural
100gr de sucre
3 clares d'ou

Pelarem i trossejarem el mango i el posarem en un pot.
Hi tirarem el sucre , l'aigua i una culleradeta de suc de llimona.
Remenarem fins que estiguin ben barrejats.
Ho farem bullir a foc mitjà –alt. Després, reduirem el foc. Remenarem de tant en tant fins que el sucre es dissolgui i el mango estigui tou.

Una vegada que la cocció ha acabat, agafarem un braç elèctric i en farem un puré.

Dins d’uns bols individuals o gots de vidre hi posarem primer el coulis i ho reservarem.

Agafarem un recipient fondo i hi abocarem els iogurts.
Batrem les clares d'ou en un bol gran de vidre fins que estiguin a punt de neu. Després, abocarem amb molta cura les clares batudes en el recipient on hi ha els iogurts. La barreja s’ha de fer amb moviment circulars.

Tirarem la barreja de iogurt i clara d’ou en els bols individuals amb el coulis de mango. Posarem algunes fruites vermelles a la part superior de l’escuma de iogurt.
Posarem les copes a la nevera. Mínim hi hauran d'estar durant 1 hora abans de servir.


Dolç, sa i yam!!!