Wednesday 30 April 2014

Chicken pies - Pastissets de pollastre


English:


Incredibly easy to make. They are going to disappear off the plates.

Puff pastry (2 or 3 pieces depending on the seize)
4 chicken breast (cooked)
4 slices of cheese
4 slices of sobrassada
Chives
4 teaspoons of tomato jam
Olive oil


Flatten the puff pastry with a rolling-pin if necessary. Cut the pastry in 4 pieces.

Heat the oven to 200ºC.

Take a tray and put oil or a sheet of non-stick baking paper on a base. Put the puff pastry on the tray and place the following on each piece:

On the first layer we place on the chicken.
Second layer: the cheese.
Third layer: the sobrassada and the chives.
Then, we place the tomato jam on top.

Now, we close the pie like a package and spray a little water on top.

Put the pies in the oven, for 20 minutes or until the pastry’s well puffed.

Once it’s cooked we can drizzle some oil on them.

Bon appetite ¡!!!



Català:

Increïblement fàcil de fer. Desapareixeran del plat.

Pasta de full (2 o 3 trossos depenent de la mida)
4 pits de pollastre (cuits)
4 talls de formatge
4 rodanxes de sobrassada
cibulet
4 culleradetes de melmelada de tomàquet
Oli d’oliva


Aplanar la massa de pasta de full amb un corró si cal. Tallar la massa en 4 trossos.

Escalfar el forn a 200ºC. 

Agafarem una safata i hi col·locarem un full de paper d'enfornar antiadherent. Col·locarem les 4 peces de pasta de full sobre el paper i començarem a muntar els pastissets.

Primer hi posarem el pollastre, després a sobre el formatge.
A la tercera capa hi posarem la sobrassada i el cibulet.
I per últim la melmelada de tomàquet per sobre.

Ara, tanquem el pastís com un paquet i ho ruixarem amb una mica d'aigua.
Col·locarem els pastissets al forn durant 20 minuts o fins que veiem que estan daurats i ben inflats.

Quan ja estan cuits, els hi podem tirar una mica d'oli d’oliva  per sobre.

Bon profit ¡¡¡¡



No comments:

Post a Comment