English:
Incredibly easy to make. They are going to disappear
off the plates.
Puff pastry (2 or 3 pieces depending on the seize)
4 chicken breast (cooked)
4 slices of cheese
4 slices of sobrassada
Chives
4 teaspoons of tomato jam
Olive oil
Flatten the puff pastry with a rolling-pin if
necessary. Cut the pastry in 4 pieces.
Heat the oven to 200ºC.
Take a tray and put oil or a sheet of non-stick baking
paper on a base. Put the puff pastry on the tray and
place the following on each piece:
On the first layer we place on the chicken.
Second layer: the cheese.
Third layer: the sobrassada and the chives.
Then, we place the tomato jam on top.
Now, we close the pie like a package and spray a
little water on top.
Put the pies in the oven, for 20 minutes or until the
pastry’s well puffed.
Once it’s cooked we can drizzle some oil on them.
Bon appetite
¡!!!
Català:
Increïblement fàcil de fer. Desapareixeran del plat.
Pasta de full (2 o 3 trossos depenent de la mida)
4 pits de pollastre (cuits)
4 talls de formatge
4 rodanxes de sobrassada
cibulet
4 culleradetes de melmelada de tomàquet
Oli d’oliva
Aplanar la massa de pasta de full amb un corró si cal.
Tallar la massa en 4 trossos.
Escalfar el forn a 200ºC.
Primer hi posarem el pollastre, després a sobre el
formatge.
A la tercera capa hi posarem la sobrassada i el cibulet.
I per últim la melmelada de tomàquet per sobre.
Ara, tanquem el pastís com un paquet i ho ruixarem amb
una mica d'aigua.
Col·locarem els pastissets al forn durant 20 minuts o
fins que veiem que estan daurats i ben inflats.
Quan ja estan cuits, els hi podem tirar una mica d'oli
d’oliva per sobre.
Bon profit ¡¡¡¡
No comments:
Post a Comment