Sunday, 6 April 2014

Beef rolls with scamorza cheese and speck - Rotllos de vedella amb scamorza i speck




English:

Super delicious recipe and fairly easy to prepare.

4 thin veal escalopes
4 slices of scamorza (Italian cheese)
4 slices of ham
4 slices of speck
50gr of spinach
Salt
Black pepper
1 sliced onion
½ glass of white wine
2 ladles of broth

Put the oil in a large pan over a medium-high heat; when the oil is hot add the sliced onion, add some salt too. Fry the onion until it becomes golden and set aside.

Flatten each slice of speck and place on the escalope. Season with salt and pepper.

Place  a slice of ham, some spinach, some fried onion (keep some for cooking) and a slice of scamorza cheese on top on each escalope.

Roll up into a cylinder and secure with a toothpick.

Then, put the rolls in the pan with the onion and fry them over a medium heat high. When browned add a half glass of white wine. Let the wine evaporate and add a couple of ladles of broth. Season with salt and let it cook for 20 minutes. (The cooking time depends on the thickness of meat).

When the cooking has finished you will have obtained a delicious sauce. If you prefer a mild and creamy sauce; you can add a tablespoon of creamy cheese and beat with a mixer.

You can serve this dish with rice, pasta and also some salad.
These rolls can also be made with chicken.



















Català:

És una recepta súper deliciosa i molt fàcil de preparar.

4 escalopes de vedella ( no massa gruixuts)
4 talls de scamorza ( formatge italià)
4 talls de pernil
4 llesques de speck (embotit italià)
50gr d'espinacs
Sal
Pebre negre
1 ceba tallada a rodanxes
½ got de vi blanc
2 cullerots de brou

Posarem oli en una paella gran a foc mitjà- alt; quan l'oli estigui calent afegirem la ceba tallada a rodanxes, hi tirarem una mica de sal. La fregirem que quedi daurada. Un cop fregida la reservarem.

Aplanarem l’escalopa i la posarem sobre un tall de speck. Salpebrem.
Col·locarem a sobre un tall de pernil dolç i a sobre unes quantes fulles d’espinacs, una mica de ceba fregida (haurem de reservar la resta per cuinar-ho) ) i un tall de formatge scamorza a la part superior de cada escalopa.

Enrotllarem en forma de cilindre i ho assegurarem amb un escuradents.

Després, es col·locarem els rotllos a la paella amb la ceba ja fregida i ho deixarem coure a foc mitjà. Quan la carn estigui ja amb un to daurat, hi afegirem mig got de vi blanc i deixarem que el vi s'evapori, Aleshores hi tirarem a la cocció un parell de cullerots de brou. Rectificarem de sal si cal i ho deixarem coure durant 20 minuts. ( El temps de cocció depèn del gruix de la carn ).

Passats els 20 minuts, de la cocció haurem obtingut una deliciosa salsa. Si preferim una salsa suau i cremosa, podem afegir una cullerada de formatge cremós i batre-ho amb una batedora.

Aquest plat el podem servir amb arròs, pasta i una mica d'amanida.
També es poden fer els rotllets amb pollastre.