Wednesday, 9 April 2014

Dark and white chocolate cake - Pastís de xocolata negra i blanca


English:

A superbly chocolate tart.

Ingredients:
-For the pastry
100gr of margarine (room temperature)
1 egg
200gr of flour
40gr of sugar
a pinch of salt

-For the filling
1 medium glass of cream (200ml)
5 tablespoons of milk
1 egg
200gr of dark chocolate
200gr of white chocolate

Preheat the oven to 180ºC

For the pastry, take a bowl and mix all the ingredients, until the mixture becomes moist and you can easily make it into a ball. Then, put the ball in the fridge for 20 minutes. It will become more elastic.

Now, roll out the pastry with a rolling-pin.

Take a pie tray and put a sheet of non-stick baking paper on the base and put the sheet of pastry on top.

Bake for 15 minutes. (put some dry beans on top during cooking)

While the pastry is in the oven we're going to prepare the filling.

Melt the dark chocolate with the cream and the milk in the microwave.
Stir until well combined and let it cool.
Take a bowl and whisk the egg, and pour it into the chocolate mixture.
Melt the white chocolate in the microwave with some drops of water. Stir and let it cool a little bit.

Remove the pastry from the oven.

Now, pour the white blended chocolate  into the mixture. Next pour the dark chocolate. Bake the cake for 10 minutes.

Absolutely delicious!!!!!!





















Català:

Un magnífic pastís de xocolata.


Ingredients :


- Per a la massa

100 g de margarina ( temperatura ambient )
1 ou
200gr de farina
40gr de sucre
un pessic de sal

- Per al farciment

1 mig got de crema líquida de llet ( 200 ml )
5 cullerades de llet
1 ou
200 g de xocolata negra
200gr de xocolata blanca

Escalfar el forn a 180ºC

Per fer la massa, agafarem un bol i  hi barrejarem tots els ingredients fins que amb la barreja puguem fer fàcilment una bola. Després,  guardarem la bola a la nevera durant 20 minuts.

Ara , estendrem la massa amb un corró.

En un motllo per fer pastissos hi posarem un full de paper de forn antiadherent sobre  base i hi col·locarem la massa a sobre.

Enfornarem durant 15 minuts. ( Posarem uns quants cigrons crus a sobre la massa durant la cocció perquè no s'infli )

Mentre ho tinguem  dins del forn anirem preparant el farcit.

Ara, fondrem la xocolata negra amb la crema de llet i la llet dins el microones.
Remenarem fins que estigui tot ben unit i deixarem que es refredi.
En un bol i batrem l'ou, i l'abocarem dins la barreja de xocolata.
Ara fondrem la xocolata blanca al microones amb unes gotes d'aigua. Ho barrejarem bé i deixarem que es refredi una mica.

Passats els 15 minuts traurem la massa del forn. Per la primera capa hi abocarem la barreja de xocolata blanca i després  la de xocolata negra.
Enfornarem altre cop el pastís durant  10 minuts més i ja estarà.

Absolutament deliciós ! !