Wednesday, 5 March 2014

Marble cake - Coca marbre








English:

It’s an original way to mix two flavours.
This cake is a combination of vanilla, orange and chocolate.


100gr of melted dark chocolate
50gr of chopped dark chocolate
Grated orange peel
100gr of margarine
3 eggs
1 tablespoon of milk
1 teaspoon of vanilla extract
1 teaspoon of yeast
100gr of sugar


Preheat the oven to 210ºC

Take a cake mold and put a sheet of non- stick baking paper on the base.
Melt the dark chocolate in the microwave.

Take a bowl and combine the egg yolks, the melted butter and the sugar, beat all together. Then add a tablespoon of milk and stir.

Now, mix the flour and the yeast, add them to the mixture of sugar etc.  (Do it with a sieve) Stir the mixture until slightly smooth.

Then, divide the mixture between two bowls.

Next, pour the dark blended chocolate into the mixture in one of the bowls and add the chopped dark chocolate. Stir until well combined.
Take the other bowl and add the grated orange peel and the teaspoon of vanilla extract, stir.

Next, whisk the egg whites until foamy in a large glass bowl.
Divide the foamy eggs in two and pour into the chocolate and into the vanilla mixture. Stir the mixtures slightly.
Take two spoons and use them to dollop the chocolate and orange cake mixes into the cake mold alternately.

Put the cake in the oven for 10 minutes at 210ºC. After 10minutes, reduce the heat to 180ºC. Bake the cake for 30minutes more.

Once it's cooked, let it cool.
Fills your house with the lingering aroma!!!!
















Català:

És una manera original de barrejar dos sabors.
És una combinació de vainilla, taronja i xocolata .


100 g de xocolata negra fosa
50gr de xocolata negra trossejada
Ratlladura de taronja
100 g de margarina
3 ous
1 cullerada de llet
1 culleradeta d'extracte de vainilla
1 culleradeta de llevat
100gr de sucre

Escalfarem el forn a 210ºC

Agafarem un motlle de pastís i hi posarem un full de paper de forn antiadherent a la base.

Fondrem la xocolata negre al microones.

En un bol hi batrem els rovells, la margarina fosa i el sucre tot junt. Hi afegirem  una cullerada de llet i remenarem.

Després, barrejarem la farina i el llevat, i ho afegirem a la barreja de sucre, etc ( ho farem amb un col·lador ) Remenarem la barreja fins que quedi lleugerament suau.

Un cop fet això, repartirem la pasta entre dos bols.
En un bol hi abocarem la xocolata fosa i la xocolata trossejada ho remenarem fins que quedi ben barrejat.
Dins l'altre bol hi afegirem la ratlladura de taronja i la culleradeta d'extracte de vainilla, remenarem.

A continuació, dins un bol de vidre, batrem les clares d'ou fins que estiguin a punt de neu.
Distribuirem dins dels bols, les clares apunt de neu a parts iguals. Remenarem lleugerament.

Ara, abocarem alternativament les dues barreges dins del motllo
Col·locarem  el pastís al forn durant 10 minuts a 210ºC. Després de 10 minuts, abaixarem la temperatura a 180ºC durant 30 minuts més.

Quan estigui cuit, el deixarem refredar.
Mmmm quina olor farà tota la casa!!!




No comments:

Post a Comment