Wednesday 12 March 2014

Sugar fritters - Bunyols de Quaresma




English:

It’s time for fritters!!!!!

250gr of flour
25gr of baker’s yeast (dissolved in a little cold water)
A pinch of salt
45gr of sugar
3 eggs
125gr of margarine or butter
½ cup of milk
Sugar for coating (if you prefer you can use powered sugar)


Take a bowl and put the flour in it. Make a well in the centre of the flour and combine all the ingredients (one by one, mixing well after each addition) Set the margarine and the milk aside.

When all the ingredients are well mixed, add the milk to the dough. Stir until well combined. Then, add the margarine (room temperature) and stir.

Let the mixture stand for 30 minutes at room temperature.

When the time has passed, dust your hands with flour. Then, make balls of dough and coat them with flour.

Preheat a fryer and fry the dough balls. Fritters only take about 1 minute per side to cook. Remove from the oil when done and drain on a paper towel.

Coat them with sugar and serve.

They are crispy and amazingly delicious!!! Yummy!!!

If you don’t finish all the fritters, don’t worry!!! You can eat them the next day. Just, preheat the oven to 200ºC. Place them in the oven for 8 minutes.

They are wonderfully tasty.










Català:

És temps de fer bunyols de Quaresma !!!!

250gr de farina
25gr de llevat de forner ( dissolt en una mica d'aigua freda )
Un pols de sal
45gr de sucre
3 ous
125gr de mantega o margarina
½ tassa de llet
Sucre per empolsimar els bunyols  ( es pot utilitzar sucre llustre )

Dins un bol fondo hi col·locarem la farina, fent-hi un forat al mig de la farina. Al mig hi anirem tirant tots els ingredients menys la llet i la margarina, ho farem un a un, no hi tirarem un altre ingredient fins que l’altre no hagi quedat ben absorbit.

Quan tots els ingredients estiguin ben lligats, hi afegirem la llet a la massa.

Remenarem i a continuació hi afegirem la margarina (a temperatura ambient ) i continuarem remenant fins aconseguir una pasta unida i fina.

Deixarem reposar la pasta de bunyols durant 30 minuts a temperatura ambient.

Quan hagi passat el temps , ens empolsimarem les mans amb farina i farem boles i les anirem col·locant sobre una safata empolsimada també amb farina.

Escalfarem l’oli en una fregidora o en una paella fonda. Quan l’oli sigui ben calent,  fregirem els bunyols. Els bunyols, han de quedar una mica torrats, doncs sinó seran crus per dintre (1 minut per banda).

A mesura que els anem traient de la fregidora, els anirem deixant sobre un paper de cuina per eliminar l’accés d’oli.

Els empolsimarem amb força sucre i els servirem acabats de fer.

Són cruixents i increïblement deliciosos!!!!

Si no us acabeu totes els bunyols... L’endemà pots escalfar –los al forn durant uns minutets i seran mooolt bons.




No comments:

Post a Comment