English:
It’s time
for fritters!!!!!
250gr of flour
25gr of baker’s yeast (dissolved in a little cold
water)
A pinch of salt
45gr of sugar
3 eggs
125gr of margarine or butter
½ cup of milk
Sugar for coating (if you prefer you can use powered
sugar)
Take a bowl and put the flour in it. Make a well in
the centre of the flour and combine all the ingredients (one by one, mixing
well after each addition) Set the margarine and the milk aside.
When all the ingredients are well mixed, add the milk
to the dough. Stir until well combined. Then, add the margarine (room
temperature) and stir.
Let the mixture stand for 30 minutes at room
temperature.
When the time has passed, dust your hands with flour.
Then, make balls of dough and coat them with flour.
Preheat a fryer and fry the dough balls. Fritters only
take about 1 minute per side to cook. Remove from the oil when done and drain
on a paper towel.
Coat them with sugar and serve.
They are crispy and amazingly delicious!!! Yummy!!!
If you don’t finish all the fritters, don’t worry!!!
You can eat them the next day. Just, preheat the oven to 200ºC. Place them in
the oven for 8 minutes.
They are wonderfully tasty.
Català:
És temps de fer bunyols de Quaresma !!!!
250gr de farina
25gr de llevat de forner ( dissolt en una mica d'aigua
freda )
Un pols de sal
45gr de sucre
3 ous
125gr de mantega o margarina
½ tassa de llet
Sucre per empolsimar els bunyols ( es pot utilitzar sucre llustre )
Dins un bol fondo hi col·locarem la farina, fent-hi un
forat al mig de la farina. Al mig hi
anirem tirant tots els ingredients menys la llet i la margarina, ho farem un a
un, no hi tirarem un altre ingredient fins que l’altre no hagi quedat ben
absorbit.
Quan tots els ingredients estiguin ben lligats, hi
afegirem la llet a la massa.
Remenarem i a continuació hi afegirem la margarina
(a temperatura ambient ) i continuarem remenant fins aconseguir una pasta unida
i fina.
Deixarem reposar la pasta de bunyols durant 30 minuts a
temperatura ambient.
Quan hagi passat el temps , ens empolsimarem les mans amb
farina i farem boles i les anirem col·locant sobre una safata empolsimada també
amb farina.
Escalfarem l’oli en una fregidora o en una paella fonda.
Quan l’oli sigui ben calent, fregirem
els bunyols. Els bunyols, han de quedar una mica torrats, doncs sinó seran crus
per dintre (1 minut per banda).
A mesura que els anem traient de la fregidora, els anirem
deixant sobre un paper de cuina per eliminar l’accés d’oli.
Els empolsimarem amb força sucre i els servirem acabats
de fer.
Són cruixents i increïblement deliciosos!!!!
Si no us acabeu totes els bunyols... L’endemà pots
escalfar –los al forn durant uns minutets i seran mooolt bons.
No comments:
Post a Comment