English:
This is a homemade seafood recipe!!!!
400gr of rice
20 anchovies
1 minced onion
2 boiled and peeled red tomatoes
2 cloves of garlic
Olive oil
1 1/4 litres of boiling water or fish broth.
100gr of green peas
Parsley
Salt and pepper
2 strands of toasted
saffron
Clean the anchovies well
removing the spine and head. Set the anchovies aside.
Put the oil in a paella pan over a medium-high heat; when
the oil is hot add the minced onion. When the onion becomes golden add the
minced garlic.
Then pour in a cup of hot water. Immediately add the
boiled and chopped tomatoes, add salt, the pepper and parsley. Stir and let the
sauce cook for 2 minutes.
Put the rice in the paella pan and stir until well
blended. You can season it with salt and pepper. Add the green peas.
Next, add the fish broth or the water, immediately add
the 2 strands of toasted saffron. (If it’s necessary, season the rice with
salt)
Let it cook for 20 minutes and 5 minutes before the
end of the cooking, place the anchovies in the paella pan and covered with a
lid.
This is slightly soupy rice.
Català:
Aquesta
és una recepta molt casolana i marinera.
400gr
d’arròs
20
anxoves fresques
2
alls
Oli
d’oliva
Sal
i pebre
2
tomàquets vermells bullits durant 2 minuts i pelats
1
ceba tallada ben fineta
100gr
de pèsols
uns
brins de safrà
julivert
Netejarem
les anxoves i les deixarem sense cap i espines, si ho demanem al peixater ens
ho farà. Un cop netes reservem les anxoves.
Posarem
una paella al foc i hi posarem oli, quan estigui calent hi tirarem la ceba
tallada ben petita, un cop quedi una mica daurada hi afegirem els alls
trinxats. Ho remenem i passat un minut hi tirem una tasseta d’aigua. A continuació hi
tirarem els tomàquets que prèviament
haurem escaldat, pelats i tallats a daus o triturats. Hi tirarem la sal, el pebre i el
julivert trinxats.
Ho
remenem i ho deixem coure 2 minuts.
Després
hi tirem l’arròs, remenarem bé perquè quedi ben barrejat. Hi tirem els pèsols. El brou de peix o
l’aigua, el safrà i si cal, ho salpebrem.
Ho
deixarem coure durant 20 minuts però 5 minuts abans de finalitzar, col·locarem
les anxoves a la paella i la taparem.
Aquest
és un arròs caldós!!!
Qué buena pinta, te ha quedado muy bien la receta!
ReplyDeleteun beso