Thursday, 17 April 2014

Tagliatelle frutti di mare

English:

Do you remember the fresh pasta recipe?
I would like to show you how I cooked the spaghetti.


Ingredients:

Fresh spaghetti
A handful of clams
Some mussels
2 calamari (cleaned and sliced)
½ cup of white wine
2 cloves of garlic
3 red tomatoes (boiled for 2 minutes, peeled and diced)
Salt
Pepper
A teaspoon of sugar
Olive oil
Parsley (minced)

First clean the mussels and the clams under water. Then, put them in a pot with the white wine, add a clove of garlic and some parsley; over a medium-high heat to boil them until they open. Do not pour out the water they let off. We will add it to the tomato sauce.

Put the oil in a pan over a medium-high heat; add the garlic. Heat, and when the oil is hot add the chopped onion. When the onion becomes golden, immediately add the boiled and chopped tomatoes; add salt, pepper, parsley and a teaspoon of sugar. Stir a little.

Then, pour the clam and the mussels water into the pan. Let everything boil together for 5 minutes and then add the clams and the mussels. Add salt and pepper.

Now, bring a pan of salted water to the boil. The fresh pasta cooks in 2 minutes. Drain the pasta once it has finished cooking.

Finally, put the pasta in a bowl and add the frutti di mare sauce.

Not only is seafood good with rice, with pasta it’s delicious!!!



Català:

Te'n recordes de la recepta de pasta fresca ?
Doncs vull mostrar-te què vaig acabar de fer amb els espaguetis.

Ingredients:

Pasta fresca
Un grapat de cloïsses
Alguns musclos
2 calamars ( nets i tallats )
½ tassa de vi blanc
2 grans d'all
3 tomàquets vermells ( bullits durant 2 minuts , pelada i tallada en glaçons)
Sal
Pebre
Una culleradeta de sucre
Oli d'oliva
Julivert ( picat )

Primer netejarem els musclos i les cloïsses sota l'aigua. Després, els posarem en una olla amb el vi blanc, hi tirarem un gra d'all i una mica de julivert. ho deixarem a foc mitjà- alt fins que s'obrin. No llençarem l'aigua que es desprèn doncs ho afegirem a la salsa de tomàquet.

Posarem oli en una paella a foc mitjà -alt, hi posarem un all. Quan l'oli estigui calent hi tirarem la ceba picada. Quan la ceba quedi daurada, hi tirarem immediatament els tomàquets tallats a daus, afegir sal, pebre, julivert i una culleradeta de sucre. Remenar una mica.

Després, abocar-hi el líquid que hem reservat del les cloïsses. Ho deixarem bullir tot junt durant 5 minuts i després hi afegirem les cloïsses i els musclos. Ara hi tirarem sal i pebre.

Dins una olla farem bullir aigua amb sal i un raig d'oli. La pasta fresca es cou durant 2 minuts. Escórrer la pasta un cop hagi acabat de bullir. Tot seguit posarem la pasta en un bol i hi tirarem per sobre la salsa frutti di mare.

No només el marisc és bo amb arròs, amb pasta és deliciosa !!!